A vas a növények életében fontos szerepet játszik, mint szerkezeti alkotóelem és különböző enzimatikus folyamatok közreműködője. Legismertebb a vas jelentősége a fotoszintézisben, a légzésben, és az oxidációs-redukciós folyamatokban. A zöld növényekben gyakran szoros kapcsolat van a vas ellátottság és a klorofill tartalom között. A vashiány a növények fiatalabb részein klorotikus tünetben nyilvánul meg, míg az idősebb levelek zöldek maradnak. A vashiányra érzékeny növények a következők: szőlő, szója, zöldségfélék, gyümölcsfélék, komló, len bab, dísznövények.
Tápelem-tartalom: m/m% - m/v% - g/l
pH érték 20 Celsius-foknál, 1:5 arányban vízzel hígítva: 6,0-7,0 pH
Sűrűség 20 Celsius-foknál: 1,200 g/cm3
Megjelenés: feketés barnás, szagmentes oldat
Személyreszabott ajánlatért lépjen kapcsolatbe velünk!
Személyreszabott ajánlatért lépjen kapcsolatbe velünk!
Tápelem-tartalom: m/m% - m/v% - g/l
pH érték 20 Celsius-foknál, 1:5 arányban vízzel hígítva: 6,0-7,0 pH
Sűrűség 20 Celsius-foknál: 1,200 g/cm3
Megjelenés: feketés barnás, szagmentes oldat