GreenFert mIKRo Olajos Starter műtrágya, 15 kg

CIKKSZÁM: 252844
RAKTÁRON
26 822 Ft
1 788 Ft/kg
0 ÉRTÉKELÉS
db

A GreenFert mIKRo Olajos Starter egy összetett NP mikrogranulált műtrágya, ami közvetlenül a vetett mag vagy a palántázott növény alá vagy mellé szórható. Így különösen hatékonyan fejti ki jótékony hatását.

Elsősorban napraforgóra és repcére ajánlott kijuttatni. Kifejezetten magas kén és bórtartalma speciálisan az olajos növényekre és káposztafélékre került összeállításra, ezáltal magasabb olajtartalmat, jobb virágdifferenciálódást érhetünk el, mikroelem hiányból adódó betegségeket megelőzhetünk. A magas kéntartalom jótékony a korai szárazanyag felhalmozáshoz, ezért elősegíti a repce jobb telelését még akkor is, amikor nincsen meg a megfelelő fejlettség. A kiugróan magas vízoldható foszfor tartalom a jó hajszálgyökér rendszert támogatja, az ehhez párosuló nitrogén arány a kezdeti induláshoz elegendő. A könnyen felvehető kalcium a gyökérzetet védi gyökérgolyvára hajlamosító körülmények esetén, a cinktartalom a hazai talajokra jellemző cinkhiányt pótolja, segíti a gyökérfejlődést.

A GreenFert mIKRo Olajos Starter jól kompenzálja a kötött, rossz minőségű talajok okozta növényi stresszt.

A GreenFert mIKRo Olajos Starter megalapozza a talaj későbbi tápanyag- és vízszolgáltatását, javítja a talajhigiéniát, csökkenti a gyomirtás okozta stressz hatását.

Tovább
TERMÉKPARAMÉTEREK
ÖSSZETEVŐK
FELHASZNÁLÁSI JAVASLATOK
ALKALMAZÁSA
ÉRTÉKELÉSEK

GreenFert mIKRo Olajos Starter műtrágya, 15 kg

CIKKSZÁM: 252844
RAKTÁRON
26 822 Ft
1 788 Ft/kg
0 ÉRTÉKELÉS
db
Kiemelt összetevők:
Nem komplex
Felhasználási terület: