Vevőtalálkozók 2014 | IKR Agrár Kft.
ENSIN - Kettőt egy csapásra!
HUNFERT - Minőségi magyar komplex műtrágyák
IKR Agrár Kft. - A tervezhető jövő!

Vevőtalálkozók 2014

2014.01.24.

Ismét eltelt egy év és a tavaszi mezőgazdasági szezonra való felkészülés jegyében az IKR Agrár Kft. – az AGROTEC Magyarország Kft.-vel közösen –  a 2014 évben is vevőtalálkozókat szervez. A február közepétől az országban kilenc különböző helyszínen megrendezésre kerülő eseményre várjuk jelenlegi partnereinket és az érdeklődőket!

A tavalyi sikeres rendezvénysorozat tapasztalatai alapján idén is szeretnénk első kézből tájékoztatni Önöket a cégünk által forgalmazott inputanyagokat és szolgáltatásainkat érintő fontos információkról. Így szó fog esni az aktuális terménypiaci kilátásokról, ártrendekről, a vetőmagok beszerzési lehetőségeiről, a 2013 fajtakísérleti eredményekről, tapasztalatokról. Részletesen bemutatjuk az AGROmashEXPO-n bemutatkozó, hazai gyártású HUNFERT műtrágyacsaládot és a növényvédőszer üzletág palettájára felkerült Optiplant lombtrágyát is. Több más téma mellett áttekintjük az elmúlt év tapasztalatait a növényvédelmi és a tápanyagvisszapótlási technológiák hatékonyságát illetően, illetve ismertetjük saját ajánlásainkat is.

A szakmai rendezvényt tombolasorsolás és egy kellemes ebéd zárja.

A pontos helyszínekről és időpontokról rövidesen tájékoztatást adunk honlapunkon és a sajtóban, illetve hírlevélben is értesítjük partnereinket.

 

SONY DSC