Ünnepi köszöntő | IKR Agrár Kft.
ENSIN - Kettőt egy csapásra!
HUNFERT - Minőségi magyar komplex műtrágyák
IKR Agrár Kft. - A tervezhető jövő!

Ünnepi köszöntő

2013.12.20.

Tisztelt Partnerünk!

 

Békés, meghitt karácsonyi ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk Önnek és szeretteinek!

Ismét eltelt egy év, előttünk az ünnepek, eljött a pihenés ideje.

Bízunk benne és azon dolgoztunk az elmúlt egy évben, hogy aki 2013-ban üzleti kapcsolatba került az IKR Agrár Kft.-vel, az elégedett vásárlóként tér majd vissza hozzánk a következő évben is. 

Üzleti filózófiánknak a korrektséget választottuk, azt hogy amit vállalunk azt teljesítjük és szerződéseinkben nem rejtünk el buktatókat apróbetűs részekben.

Forgalmunk növekedése, piaci részesedésünk emelkedése számunkra azt igazolja vissza, hogy ez működik.

Fontosnak tartjuk az innovációt is, ennek szellemében újabb és újabb olyan termékeket teszünk elérhetővé a magyar mezőgazdasági termelők számára, melyek Nyugat Európában már bizonyítottak.

Más esetekben saját tudásunkat és egy nagy cégcsoportban rejlő közös szakmai hátteret kiaknázva magunk alkotunk olyan innovatív termékeket, szolgáltatásokat, amelyek megoldást jelentenek egy-egy Magyarországon jellemző növénytermesztési problémára.

A 2014. évben is a korrekt üzleti partnerkapcsolatok fenntartása és továbbépítése elsődleges célunk, ezért tiszteljen meg bennünket bizalmával a következő évben is! 

Inputanyag beszerzései, szaktanácsadási, talajvizsgálati igénye vagy terményértékesítési szándéka kapcsán keressen minket, kérjen tőlünk is ajánlatot, hogy a legjobb döntést hozhassa meg!

 

IKR_Agrar_karacsonyi_Terv3