Új termékkatalógusaink | IKR Agrár Kft.
ENSIN - Kettőt egy csapásra!
HUNFERT - Minőségi magyar komplex műtrágyák
IKR Agrár Kft. - A tervezhető jövő!

Új termékkatalógusaink

2020.03.06.

A képekre kattintva aktuális, 2020. évi termékkatalógusainkat tekinthetik meg online, melyekben a  kizárólag az IKR Agrár Kft. által forgalmazott vetőmagokat, növényvédő szereket, levéltrágyákat és egyéb termékeket foglaltuk össze.

 

növszer borítóLovochemie borító

 

Az IKR Agrár Kft. alapelve, hogy a szántóföldtől az asztalig segítse partnerei munkáját, a felmerült kérdésekre és problémákra megoldást nyújtva. Precíziós talajvizsgálat szolgáltatásunkkal az eredmények birtokában megbízható tápanyag visszapótlási tervet készítünk, melyből a kijuttatandó műtrágya féleségekre és adagokra teszünk javaslatot a szakmaiság értékrendjét betartva széles, innovatív termékeket is tartalmazó termékpalettánkról. A vetőmagok tekintetében is egyre bővülő választékkal rendelkezünk, jelenleg is számos, általunk kizárólag forgalmazott őszi káposztarepce hibriddel (Franklin) és őszi búza fajtával (pl. Pibrac, Boregar) büszkélkedhetünk, valamint megtalálható kínálatunkban kettő kiemelten forgalmazott napraforgó hibrid is. Számos növényvédelmi problémára tudunk megoldást ajánlani (pl. gabonafélékben károsító magról kelő és évelő kétszikű gyomnövények ellen a Saracen Max, kukoricában előforduló magról kelő és évelő egy-és kétszikű gyomnövények ellen az IKR Kukorica Poszt Gold csomag. A lombon keresztüli tápelem pótlásra pedig a kizárólagos forgalmazásunkban megtalálható Lovochemie műtrágyagyár lombtrágyái jelentik a megoldást. Az inputanyagok segítségével megtermelt, például napraforgó terményt visszavásároljuk, az LO napraforgó magot saját üzemünkben dolgozzuk fel, és a jó minőségű olajat juttatjuk vissza partnereink és a fogyasztók asztalára.

A termesztett kultúrnövények szinte mindegyikére ajánlunk nagyon kedvező és egyszerű növénybiztosítást, hogy a szélsőséges időjárási viszontagságokból adódó károkat mérsékeljük.

Cégünk országos lefedettséggel rendelkezik. 16 területi központban több, mint 50 szakképzett üzletkötő kollégánk áll rendelkezésre. Kollégáink nagy része növényvédelmi szakmérnöki, növényorvosi képzettség birtokában végzi mindennapi munkáját. Mindegyik területi központunkban vetőmag, illetve növényvédő szer raktár is megtalálható. Megfelelő nagyságú szállító kapacitásunk segítségével juttatjuk célba termékeinket, megbízható logisztikai szolgáltatást nyújtva partnereink részére.

Az ország területén mostanra összesen 9 telephelyen szárító és tároló kapacitásunkkal nyújtunk kedvező tisztítási, szárítási szolgáltatást és tárolási lehetőséget a környékbeli termelőknek.

2020. január 01-től a szintén AGROFERT cégcsoporthoz tartozó Devecseri Agrokémiai Kft. akvizíció révén az IKR Agrár Kft. részévé vált, amely mostanra egyike a területi központjainknak és a 9 telephelyünknek, ahol lehetőség van a termények befogadására, tárolására. Devecserben 2 db saját 24 t/h kapacitású és egy bérelt szárító, valamint összesen 33.000 t tároló kapacitás áll a termelő partnereink szolgálatában.

A rendelkezésünkre álló tudásbázis alapján ebbenn a katalógusba válogattuk össze az általunk forgalmazott inputanyagok legjavát. Bízunk benne, hogy ezt a katalógust forgatva számos hasznos ismeret birtokába kerül, amelyet a mindennapi munka során kamatoztathat, így mi is hozzájárulhatunk szakmai sikereihez.

 

Vállalatunk, az IKR Agrár Kft. immár 7 éve a prágai székhelyű AGROFERT HOLDING a.s. cégcsoporthoz tartozik, amely Közép-Európa legnagyobb agrártermelő-, kereskedelmi-, vegyipari és élelmiszeripari vállalatcsoportja. Személyében egy magas szakmai színvonalú, szilárd pénzügyi hátteret és fejlődési potenciált nyújtó befektetőt ismertünk meg, akinek jelentős szerepe volt fennállásunk alatt elért sikereinkben, és aki biztosítja számunkra is a tervezhető jövőt.

A vállalatcsoport tagja a LOVOCHEMIE a.s. műtrágyagyár is, amelynek levéltrágyáit megalakulásunk óta sikerrel forgalmazzuk. A Prágától 60 kilométerre, Lovosice településen felépült gyár Csehország legnagyobb műtrágyagyára. Termékpalettája igen széles, megtalálhatók benne az európai piacon futó főbb nitrogén műtrágyák, speciális granulált műtrágyák, valamint az utóbbi években egyre nagyobb jelentőséggel bíró levéltrágyák. Minket ez utóbbi termékcsoport köt össze, mivel szintén a vállalatcsoporthoz tartozó DUSLO a.s. N alaptrágya-, valamint bérgyártásban általunk előállított komplex granulált műtrágya-választékunk e levéltrágya kínálattal válik teljesebbé.

A magyar piacon 2020-ban a gyár 13 levéltrágyáját kínáljuk, amelyből 6 kifejezetten az egyes kultúrák fejlődésében speciális, kulcsszerepet játszó, egy-egy tápelemet tartalmazó un. mono levéltrágya, amelyekkel e tápelemek hiánybetegségei előzhetők-, illetve szüntethetők meg. Legkedveltebb és legnagyobb volumenben használt két termék ezek közül a bórtartalmú BOROSAN Forte és a cinkhiány kezelésére szolgáló ZINKOSOL Forte. A kínálatban további 7, több tápelemet is tartalmazó termék is szerepel, amelyek számos kultúrában hatékonyan járulnak hozzá a több termés és jobb minőség kialakulásához. Ezek a FERTIGREEN Kombi NPK 7-7-5, MIKROKOMPLEX Cu-Mn-ZN, a főként kertészeti kultúrákba ajánlott LOVO CaN, és elsősorban az olajos növények termesztésének segítője, a LOVOSUR termékünk. Valamennyi terméket a könnyű felvehetőség, biztos hatás, magas használati érték és kedvező hektárköltség jellemzi.

Az idei, 2020. évi ajánlatunkban 3 új termék szerepel, amelyek közül a LOVOSPEED folyékony fejtrágya nitrogén mellett magnéziumot, ként és több mikroelemet is tartalmaz, és a növények intenzív növekedésének időszakában nyújt gyors és hatékony segítséget a tápanyagellátásban. Újdonság kínálatunkban a két, eltérő összetételű szilárd gyep-fejtrágyánk, a LOVOGREEN NPK 20-5-8 + 2 MgO és a LOVOGREEN NPK 10-5-20 + 4MgO, amelyek alkalmasak közepesen és erősen igénybe vett gyepterületek, futball- és golfpályák, valamint díszgyepek táplálására, fenntartására.

A ”szóló” termékek mellett kalászos, kukorica, olajos-növények és alma kultúrában technológiai csomagokat állítottunk össze, amelyek e kultúrák levélen keresztüli táplálását teljessé, rendszerszerűvé teszik.

Jelen kiadványban igyekszünk részletes tájékoztatást nyújtani Önöknek e termékek és csomagok tulajdonságairól, felhasználhatóságáról, technológiába illeszthetőségéről.

 

Kérem, keressék kollégáinkat, kérjék ajánlatainkat!

Minden kedves régi – és leendő partnerünknek sikeres gazdálkodást kívánunk!