Új termékkatalógusaink | IKR Agrár Kft.
ENSIN - Kettőt egy csapásra!
HUNFERT - Minőségi magyar komplex műtrágyák
IKR Agrár Kft. - A tervezhető jövő!

Új termékkatalógusaink

2019.03.06.

A képekre kattintva aktuális, 2019. évi termékkatalógusainkat tekinthetik meg online, melyekben a  kizárólag az IKR Agrár Kft. által forgalmazott növényvédő szereket, levéltrágyákat és egyéb termékeket foglaltuk össze.

 

növszer borítóLovochemie borító

 

Növényvédő szer forgalmazásunk infrastruktúrájában jelentős előrelépés történik 2019-ben azáltal, hogy az Alföld két végpontján, Hajdúnánáson és Baján zöldmezős beruházással, két korszerű növényvédő szer raktárt adtunk át.
A hajdúnánási telephelyvásárlással komoly új vevőkör került vonzáskörünkbe, de az eddigi  szűkös raktárfelület megsokszorozódása miatt, korábbi vevőink is lényegesen szélesebb árukészlettel, és még gyorsabb kiszolgálással fognak szembesülni.
Bajai Területi Központunknak – megalakulásunk óta – nem volt saját növényvédő szer raktára, az áruforgalmat Szekszárdon keresztül bonyolítottuk. Az új raktár új kiszolgáló személyzettel és eszközökkel is jár, ami bajai vevőkörünk kiszolgálásában igazi áttörést fog jelenteni.
Termékek vonatkozásában a korábbi, már jól ismert termékek mellett,  egy új, fontos szegmensben, a napraforgó gyomirtásában jelenünk meg, igen kedvező hektárköltséggel, egy s-metolaklór + terbutilazin hatóanyagú alapkezelő szerrel SILBA néven. Starter műtrágya kínálatunk kiegészül egy új mikro-granulátum termékkel, neve: IKR Turbo Starter. Lesz egy saját forgalmazású, korszerű, többfunkciójú adjuváns termékükn is, a Superspray.

 

A csehországi Lovochemie a.s. műtrágyagyár levéltrágyái az eltelt hat évben, az IKR Agrár Kft. kizárólagos forgalmazásában, a legkülönbözőbb kultúrában nyertek alkalmazást. Minőségüknek, használati értéküknek, kedvező áruknak köszönhetően évről-évre egyre nagyobb területen alkalmazzák e termékeket. Az egyes tápelem-hiányok orvoslására szolgáló mono levéltrágyáktól kezdve a legkülönbözőbb kultúrákban alkalmazható komplex levéltrágyákig igen széles választékot találhatnak kínálatunkban. Segítséget és szakmai többletet jelentenek ”lovochemie-s” technológiai csomagjaink, amelyek az adott kultúra – kalászosok, kukorica, olajos növények, zöldség-gyümölcs – számára optimális mennyiségben és arányban tartalmazzák a tápelemeket.

 

Kérem, keressék kollégáinkat, kérjék ajánlatainkat!

Minden kedves régi – és leendő partnerünknek sikeres gazdálkodást kívánunk!