Szaktanácsadás | IKR Agrár Kft.
ENSIN - Kettőt egy csapásra!
HUNFERT - Minőségi magyar komplex műtrágyák
IKR Agrár Kft. - A tervezhető jövő!

Szaktanácsadás

Ma egy adott növénytermelési költségének 30-40%- át is kiteheti a tápanyag-visszapótlás költsége. Egyáltalán nem mindegy, hogy ezt a technológiai elemet ok-, vagy rutinszerűen alkalmazzuk.

Tegye hatékonnyá és okszerűvé tápanyag-gazdálkodását!

A vizsgálati eredményeket és a kidolgozott korrekciós tényezőket figyelembe véve meghatározzuk a vetendő növény optimális tápanyag-igényét. Mind műtrágyaféleségben, mind hatóanyagban megadjuk a növény fejlődési stádiumához igazítva a kijuttatandó tápanyag- mennyiséget. Amennyiben szükséges a szaktanácsadási program ellenőrzéseként a vegetációs időszakban levélanalízist is végzünk.

A TALAJINFO-n fel tudja tölteni a szaktanácshoz szükséges adatokat, mint az elővetemény, annak hozama, tervezett kultúra.
 

Az országban egyedülálló térinformatikai háttérrendszerünkkel tudjuk elkészíteni a GPS-szel felszerelt hozammérős kombájnok adatainak talajminta- vételi egységenkénti kiértékelését. A talajmintavételi eredmények és hozamadatok elemzésével biztosítjuk a precíziós tápanyag-visszapótláshoz szükséges differenciált műtrágya-kijuttatási térképek korrekt elkészítését.

Mivel minden egyes mintateret GPS koordinátákhoz rögzítve szerveren tárolunk, differenciált tápanyag-kijuttatási programunkhoz a termelő igényei szerint csatlakozni tud.

Külön oktatási részlegünk foglalkozik a hozamadatok feldolgozásához vásárolt asztali szoftverek oktatásával.

Bővebb felvilágosításért juttassa el hozzánk pontosan kitöltött ajánlatkérő űrlapunkat vagy keresse kollégáinkat!