Nyereményjáték | IKR Agrár Kft.
ENSIN - Kettőt egy csapásra!
HUNFERT - Minőségi magyar komplex műtrágyák
IKR Agrár Kft. - A tervezhető jövő!

Nyereményjáték

2018.01.29.

Az IKR Agrár Kft. és Magyarország legnépszerűbb agrárportálja az Agroinform.hu közös nyereményjátékot szervez a tavaszi időszakban. Az idei AgroMASHexpo és AgrárgépShow kiállításon már találkozhattak a látogatók az akcióról szóló megállító táblákkal, reklámanyagokkal.

A nyereményjáték lényege: Aki bármilyen apróhirdetést ad fel az Agroinform portálon 01.24 és 03.31 között, az sorsoláson vesz részt.  A nyeremény: 1 milló Ft nettó értékű "IKR Agrár Tavaszi Műtrágya Csomag"  vásárlási utalvány, amely felhasználható Corn Starter, ENSIN, HUNFERT NPS immunMAX, KalciFert és Stabile NS folyékony műtrágya vásárlására, a nyertes által összeállított igény szerint. Ezen kívül vállaljuk, hogy ingyenesen növénykultúra specifikus szaktanáccsal látjuk el a termékek felhasználása tekintetében. A Corn Starter az ország legkeresettebb kukorica és napraforgó startere, az ENSIN egy 8-12 hetes nitrogénhatást garantáló szabályozott hatású kénes nitrogénműtrágya. KalciFerttel a talajsavanyodás kedvezőtlen hatásai ellensúlyozhatók, míg a HUNFERT NPS immunMAX komplex műtrágya harmonikus összetételével garantálja a kirobbanó startot repcénél, búzánál ősszel és tavasszal is! A Stabile NS az ENSIN folyékony megfelelője, 12-16 héten keresztül táplálja nitrogénnel és kénnel a növényeket.

Ki lesz az a szerencsés, akinek pár kattintással milliós nyeremény hullik az ölébe? Az április elején esedékes sorsoláson kiderül! Hirdessen és nyerjen!

Nyereményjáték