Megújult honlapunk | IKR Agrár Kft.
ENSIN - Kettőt egy csapásra!
HUNFERT - Minőségi magyar komplex műtrágyák
IKR Agrár Kft. - A tervezhető jövő!

Megújult honlapunk

2013.12.05.

Alkalmazkodva folyton változó világunkhoz cégünk is az eddigieknél nagyobb hangsúlyt fektet az online kommunikációra. Több hónapos munka után elkészült honlapunk. Finomítottuk a designt és kialakult az oldal végleges szerkezete. Megindult a tartalom feltöltés is, ez mostantól intenzívebbé válik.

Természetesen lesznek még további funkciók a honlapon, ezek kialakítása, fejlesztése folyamatos lesz. Az egyik ilyen újítás, hogy üzleti partnereink rövidesen elmondhatják itt véleményüket a cégünk által forgalmazott termékekről, szolgáltatásokról is.
A honlapot nem presztizs beruházásnak tekintjük, hanem üzleti eszköznek, azon keresztül valós kommunikációt kívánunk folytatni partnereinkkel, ennek kapcsán a jövőben online hírlevelek formájában értesülhet először akcióinkról, újdonságainkról, rendezvényeinkről.
Elérhetőek lesznek letölthető formában a termékeinkkel kapcsolatos prospektusok és szakmai tájékoztató anyagok épp úgy, mint a termelésfinanszírozásunkhoz kapcsolódó növénybiztosítási módozatok dokumentumai.