Koronavírussal kapcsolatos tájékoztató Partnereink részére | IKR Agrár Kft.
ENSIN - Kettőt egy csapásra!
HUNFERT - Minőségi magyar komplex műtrágyák
IKR Agrár Kft. - A tervezhető jövő!

Koronavírussal kapcsolatos tájékoztató Partnereink részére

2020.03.17.

Bizonyára Ön is értesült a hírekből, hogy az Európában megjelent koronavírus (COVID-19) járvány kapcsán hazánkban is folyamatosan egyre több korlátozó intézkedés kerül bevezetésre a vírus terjedésének lassítása érdekében, így az elkövetkezendő időszakban nekünk is a megszokottól eltérően kell berendezkednünk a mindennapokra.

Ezek a korlátozások most még elsősorban a személyforgalmat érintik, ugyanakkor várhatóan hamarosan az áruszállításra is hatással lehetnek, ami fennakadásokhoz vezethet az unión belül. Ezen időpont bekövetkezése sajnos nehezen jósolható meg.

A mezőgazdasági és élelmiszeripari termelés most még inkább kiemelt terület, így ezúton is szeretnénk tájékoztatni minden partnerünket, hogy mi az IKR Agrár Kft.-nél minden erőnkkel igyekszünk megteremteni az Önök számára a stabilitást és folyamatosan azon dolgozunk, hogy a mezőgazdasági termeléshez szükséges valamennyi agronómiai inputanyag lehetőség szerint időben és hiánytalanul az Önök rendelkezésére álljon. A raktárainkban van áru, ugyanakkor a kiszolgálási folyamatokat úgy szerveztük át, hogy betartsuk az élet által megkövetelt új szabályokat.

Annak ellenére, hogy Partnereink ellátása jelenleg még problémamentes, a kialakult egészség- és járványügyi helyzet, valamint az annak kapcsán várható további intézkedések következményeivel – a logisztikai folyamatok belassulása, valamint kapacitásaink csökkenése – is számolnunk kell. Ezért munkafolyamatainkat úgy szervezzük meg, hogy minél kevesebb fizikai kontaktus, potenciális fertőzési helyzet alakuljon ki raktári kiszolgálás folyamatában. Továbbá Partnereinket is arra kérjük, hogy telefonon vagy e-mailben vegyék fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal – akik ugyan jelenleg otthonról végzik a munkájukat, de mindenki elérhető – és pontosítsák a már megrendelt inputanyagok átvételi időpontját. Ezen kívül javasoljuk, hogy egyeztessék a lehetséges jövőbeli igényeket is, hogy azokat is időben és a megszokott minőségben biztosíthassuk az Önök számára.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az IKR Agrár Kft. munkatársaival a kapcsolattartás zökkenőmentes és biztonságos legyen, a kiszolgálás és a jövő pedig a továbbiakban is tervezhető.

Mindannyiunk érdekében kérjük a megértésüket!

Bábolna, 2020. március 17.