Átköltöztünk | IKR Agrár Kft.
ENSIN - Kettőt egy csapásra!
HUNFERT - Minőségi magyar komplex műtrágyák
IKR Agrár Kft. - A tervezhető jövő!

Átköltöztünk

2014.01.17.

Tájékoztatjuk tisztelt partnereinket, hogy néhány területi központunk másik telephelyre költözött az év elején. Elköteleztük magunkat a cég infrastruktúrájának folyamatos fejlesztése mellett, ennek keretében most három alközpontunk címe változott meg.

A Balatonkeresztúri Területi Központban dolgozó munkatársainkat és a növényvédőszer raktárat ezentúl Marcaliban találhatják meg, a továbbiakban Marcali Területi Központ szervezeti egységként végzik munkájukat. A Marcali műtrágyaüzem területén kialakított irodahelységek, tárgyaló, vetőmag és növényvédőszer raktár teszi komfortosabbá már a 2014 tavaszi szezonban is ottani vevőink kiszolgálását.

Szintén új helyre költöztek szabadbattyáni kollégáink, őket mostantól az Enyingi Műtrágyaüzem területén kialakított irodákban érhetik el személyesen. A továbbiakban Enyingi Területi Központ szervezeti egységként dolgoznak. A változásnak köszönhetően mostantól a vetőmagot, műtrágyát és növényvédőszert is erről a telephelyről szolgáljuk ki közép dunántúli vevőink részére.

Orosházi Területi Központunk dolgozói is másik helyszínen kezdték a 2014. évet. Januártól egy korszerű irodaépületben, kibővült raktárkapacitással állnak vevőink rendelkezésére. A jelentős méretű általános célú raktárfelület mellett a mai kor követelményeinek maximálisan megfelelő, 500 m2 növényvédőszer raktár került kialakításra. További 250 m2 terület áll rendelkezésre a vetőmagvak megfelelő tárolására is. Az új területi központ a 474. számú úttól kőhajításnyira, jól megközelíthető telephelyen várja a továbbiakban termelő partnereinket.

A megváltozott kapcsolati információkról részletesebben az üzleti hálózatunk menüpont alatt tájékozódhatnak látogatóink.