AGROmashEXPO 2014 | IKR Agrár Kft.
ENSIN - Kettőt egy csapásra!
HUNFERT - Minőségi magyar komplex műtrágyák
IKR Agrár Kft. - A tervezhető jövő!

AGROmashEXPO 2014

2014.01.22.

A hónap végén nyílik az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállítás a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont területén. A 35 ha területen megrendezett négy napos rendezvényen felvonul a hazai mezőgazdasági gépkínálat teljes palettája, s emellett az inputanyagokból is évről évre egyre szélesebb kínálatot jelenít meg a vásár.

Ezt a kínálatot az IKR Agrár Kft. az idei évben is bővíti, hiszen ez a rendezvény lesz a HUNFERT műtrágya termékcsalád első nyilvános kiállítási megjelenése is. A hazai gyártású és a minőségre fókuszáló HUNFERT termékeket szeretnénk minél szélesebb körben megismertetni a tavaszi szezon előtt a termelőkkel. Termékismertetőkkel, komplett tápanyagvisszapótlási javaslatokkal, termékmintákkal állunk majd látogatónk rendelkezésére a D épülettel szemben, a passzázs mellett található C szabadterület 25SZT számú standján felállított AGROTEC Magyarország Kft. és IKR Agrár Kft. közös megjelenését biztosító fűtött, nagy rendezvénysátorban.

A kiállítás térképe itt megtekinthető.

Szintén újdonságnak számít és ezen a kiállításon esik szó először az Optiplant márkanevű speciális lombtrágyáról, melyet Nyugat Európában már évek óta megelégedéssel használnak a növénytermesztők és 2014-ben már megtalálható az IKR Agrár Kft. kínálatában.

Természetesen nem csak tápanyagvisszapótlásban jártas szakembereink várják majd önöket, hanem növényvédelemmel, finanszírozással, növénybiztosítással, terménykereskedelemmel, vetőmagokkal, talajvizsgálattal és szaktanácsadással kapcsolatos kérdéseikkel is nyugodtan keressenek minket, készséggel segítünk!

Az IKR Agrár Kft. nevében tisztelettel meghívjuk Önt a kiállításra!

Ismerkedjen meg újdonságainkkal, keressen fel bennünket egy baráti, üzleti beszélgetésre! 

Bízunk benne, hogy látogatásával megtisztel bennünket és termékeinkkel, szaktudásunkkal 2014-ben is hozzájárulhatunk az Önök eredményességéhez!

 

A rendezvényre az alábbi linken ingyenesen regisztrálhat:

http://eregistrator.hu/registration.php?ltid=LU&idid=R3&prid=AGM14&mode1=K&c=0&pid=00347769&lngid=hu

A sikeres regisztrációt követően email-ben kap egy pdf dokumentumot, amely egyben a vonalkóddal ellátott belépőjegy. Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtassa ki és hozza magával a vásárra, amellyel a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a kiállításra.

 

 

AGROmash teljes